Плитвички езера

 

СВЕТОВНОТО ЧУДО НА ЧУДЕСАТА НА ХЪРВАТИЯ ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА     

 

 

Плитвички езера 1
Плитвички езера

 

 

 

 

 

 

 

    Загреб, Любляна и пещерата „Постойна яма“                                                               

                               23-26 май

                     ЦЕНА: 419 лева/ 259 лева

 

 

  

  

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:           

 - три нощувки в хотел *** в Загреб /настаняване в стаи за двама или трима – по желание/;   

 - три закуски;             

 -  транспорт с лицензиран автобус; 

 - пешеходна обиколка в Загреб

 -  екскурзоводно обслужване.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :     

  -  застраховка "Помощ при пътуване - медицински разноски – 2 лева на ден за лица до 60 години; 4 лева за лица над 60 години - ЗАПЛАЩАТ СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

-  гранични, паркинги, градски такси и други/ - 39.12 лева -ЗАПЛАЩАТ СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО;

ПО ЖЕЛАНИЕ:

- еднодневна екскурзия до Национален парк „Плитвичките езера“ /без включена входна такса/ – 45 лева /при минимум 20 записани туристи/- заявява се и се заплаща при подписване на договора;

- еднодневна екскурзия до Словения - пещерата „Постойна яма /без включена входна такса/ Бонус! Любляна – 49 лева /при минимум 20 записани туристи/ заявява се и се заплаща при подписване на договора;

- входен билет за Плитвичките езера - 110 куни  (около 15 евро) за възрастен, за деца под 7 г – безплатно, деца 7 – 18 г – 55 куни (около 8 евро), студенти при представяне на международна студентска карта – 80 куни (около 11 евро/- заявява се и се заплаща при подписване на договора;

- входен билет за пещерата „Постойна яма“ – 15 евро /включва обиколката с електрическо влакче/ - заявява се и се заплаща при подписване на договора;

- две вечери в ресторанта на хотела /без алкохолни напитки/– 40 лева /при минимум 20 записани туристи/ - заявяват се и се заплащат при подписване на договора;

- входните такси на посещаваните обекти. 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: * за самостоятелна стая - доплащане 80 лева; 

За деца до 12 години, настанени с двама възрастни – цена: 189 лева

БОНУС: Посещение на Любляна – за записалите се за екскурзията до Постойна яма!

Препоръчваме Ви застраховка „Отмяна на пътуване“!

* Цената на допълнителните екскурзии е с 20% по-висока по време на пътуването!

Валутни единици - Хърватска куна (1 Euro = 7,55 HRK)       

   - сръбски динар (RSD) 1 евро = 120 сръбски динари

Защо да посетите Плитвички езера?  

 

 

Плитвички езера 2
Плитвички езера - оферти от Online Travel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ЕКСКУРЗИИ ДО ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА

 

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА ЕДНА ОТ ПЕРЛИТЕ НА ХЪРВАТИЯ

 

ПЛИТВИЧКИТЕ ЕЗЕРА, КЪДЕТО ПРИРОДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И КРАСОТИ СЕ СЛИВАТ В ЕДНО С ФЛОРАТА И ФАУНАТА

 

В НЕВЕРОЯТНА ПЛЕТЕНИЦА ОТ ЕЗЕРА И ВОДОПАДИ, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ОГЛЕДАТЕ В ИСКРЯЩО ЧИСТИ ВОДИ. МЯСТО, ЗАОБИКОЛЕНО ОТ НЕВЕРОЯТНА ПРИРОДА, В КОЯТО ЧОВЕК МОЖЕ БУКВАЛНО ДА „СЕ ПОТОПИ“. МЯСТО С БОГАТ ЖИВОТИНСКИ СВЯТ, ЧАСТ ОТ КОЙТО СА ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕНИ МЕЧЕТА И ДОРИ КРАСИВИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАСЕКОМИТЕ... и ПЕПЕРУДИТЕ

 

Това и още много са Плитвичките езера, които се намират в най-стария природен парк на територията не само на Хърватия, но и на цяла Югоизточна Европа. Днес този природен парк се разширява все повече и става все по-хубав и привлекателен за туристи от цял свят.  

 

 

Плитвички езера 3
Плитвички езера - Разгледайте при нас!

 

 

Плитвичките езера имат уникално бистри и чисти води. Води, в които без никакъв проблем ще видите изящно плуващите рибки и всички други езерни обитатели. 

 

Плитвичките езера, където цветовете се променят непрекъснато, в зависимост от наклона на слънчевата светлина. От яркозелени, горите наоколо могат да придобият леко сивкав цвят, гледани от разстояние. От птичи поглед пък се вижда само зелена безкрайност- синя хармония, която прави Плитвичките езера да изглеждат като място, нарисувано от приказките.  

 

Плитвичките езера, всяко от които е осеяно с красиви водопади. Невероятните каскади тук ще спрат дъха ви и ще ви помогнат да почувствате в пълна степен силата и енергията на заобикалящата ви природа. 

 

Плитвичките езера, които са посещавани от над един милион туристи от цял свят.

 Плитвичките езера, около които ще се натъкнете и на уникален животински свят. Симпатичните и приятелски настроени кафяви мечки често могат да бъдат видени да се разхождат тук, особено през горещите летни дни. Впечатление ще ви направят и насекомите и пеперудите, птиците и..., които са буквално произведения на изкуството, обагрени в разнообразна палитра от цветове.   

 

 

Плитвички езера 4
Плитвички езера - Място нарисувано от приказките

 

 

Плитвичките езера, където всяко едно място и кътче изваяно от природата и за снимка. От самите Плитвички езера и техните каскади от водопади до красивата природа наоколо, девствените кътчета и мистериозните пещери – дори да не сте хващали фотоапарат досега, със сигурност тук ще имате възможност да си направите повече от страхотни снимки за спомен. 

 

До всички тези СЕДЕМ ПО СЕДЕМ ЧУДЕСА можете да се докоснете с програмите за екскурзии до Плитвички езера на ОНЛАЙН ТРАВЪЛ  .

 

 

 

Още преимущества на екскурзиите до Плитвички езера

 

Екскурзията до Плитвичките езера ще ви предостави още редица преимущества освен изброените дотук. Като основно можем да откроим това, че Плитвичките езера се намират в една много спокойна и добре уредена страна като Хърватия.Страна, в която ще можете да посетите не само Плитвичките езера, но и редица други туристически обекти, да се разхождате спокойно, както и да общувате с местните хора. 

 

Хърватия също така е страна с отлична туристическа инфраструктура. Страна, в която можете да се придвижвате от района на Плитвичките езера до всяка друга точка без проблем. И страна, в която са гарантирани необходимите условия за приятно прекарване на туристите – от магазини и заведения до най-различни атракции за малки и големи. 

 

Екскурзиите до Плитвички езера на Онлайн Травъл

 

 

 

Плитвички езера 5
Плитвички езера - Изгодни оферти

 

 

 

   

 

Онлайн Травъл ви предлага екскурзии до Плитвичките езера, изцяло съобразени с вашите индивидуални нужди, предпочитания и финансови възможности. Благодарение на услугите ни посещението на Плитвичките езера ще се превърне в едно наистина незабравимо преживяване за вас. Ето няколко причини да изберете именно организираните от Онлайн Травъл екскурзии до Плитвичките езера: 

 

 

 

 

 

Екскурзиите до Плитвички езера на Онлайн Травъл: Високо качество – при всяка една екскурзия, организирана от Онлайн Травъл, настаняването се извършва в хотели с минимум три или дори повече звезди. Това гарантира на клиента, че ще получи наистина качествено обслужване, което ще му позволи напълно да се отпусне и да се наслади на своята ваканция.   

 

Екскурзиите до Плитвички езера на Онлайн Травъл: Ниски цени – същевременно Онлайн Травъл успява да запази най-ниските на българския пазар цени, когато става въпрос за екскурзии до Плитвичките езера. Ние сме наясно с финансовите възможности на средностатистическия български потребител и се стремим да му предлагаме само и единствено това, което наистина може да си позволи.     

 

Екскурзиите до Плитвички езера на Онлайн Травъл: Пълна прозрачност – за разлика от други туроператори, при нас няма да се натъкнете на неприятни изненади по време на самата екскурзия до Плитвичките езера. От една страна, в офертите ни за екскурзии до Плитвичките езера са дадени името и адресът на хотела, в който клиентите ще бъдат настанени. Така можете да потърсите в мрежата информация за този хотел и да видите с какви удобства, съоръжения и допълнителни екстри разполага. От друга, програмата за всяка една екскурзия до Плитвичките езера е индивидуална и се обсъжда предварително с клиента, за да бъде в съответствие с неговите желания и предпочитания.    

 

Екскурзиите до Плитвички езера на Онлайн Травъл: Приятно пътуване – отделните пътувания в рамките на екскурзията до Плитвички езера се извършват с луксозни лицензирани автобуси (или мини буси) на утвърдени фирми – международни превозвачи. В тях са предвидени всички необходими удобства, така че клиентът да се чувства максимално комфортно и приятно. Започвайки от подходящи седалки и климатик, и стигайки до аудио и видео за гледане на филми и слушане на музика.  

 

Екскурзиите до Плитвички езера на Онлайн Травъл: Сувенири с отстъпки – по време на екскурзията до Плитвички езера ще имате възможност да си вземете автентични сувенири и предмети от Хърватия за спомен. Тези сувенири се предлагат на специални промоционални цени само и единствено за клиентите на Онлайн Травъл. Така на изгодна цена можете да си вземете красив и изящен предмет, който да бъде поставен на подходящо място в дома ви и да ви напомня за екскурзията до едно от природните чудеса на Европейския континент, а именно Плитвички езера. 

 

 

Заложете на Онлайн Травъл и се потопете напълно в красотата и очарованието на Плитвички езера!  

 

 

СВЕТОВНОТО ЧУДО НА ЧУДЕСАТА НА ХЪРВАТИЯ ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА

Защо да посетите Плитвички езера?

Екскурзиите до Плитвички езера на Онлайн Травъл