Оферти за Великден

ОФЕРТИ ЗА ВЕЛИКДЕН В ДУБРОВНИК

25-29 април 2019

ЦЕНА: 585 лева/269 лева

3 нощувки в Дубровник със закуски и вечери. Бонус! Една нощувка със закуска и вечеря в Будва.

Цената включва:

3 нощувки в хотел-vila Plat*** в Дубровник-Хърватия; www.villas-plat.mlini.hotels-hr.com БОНУС! 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел „Обала***“,Будва   https://www.hotelobala.me/

4 закуски на блок маси;

4 вечери;

Разходка в Стария град  на Будва;

Обиколка и разходка в  Сараево - столицата на Босна и Херцеговина;

 фотопауза на моста "Франю Туджман" в Дубровник.

Фотопауза на острова на милионерите "Свети Стефан";

Транспорт с лицензиран автобус;

екскурзоводно обслужване.

БОНУС!: разходка в Котор.

За деца до 12 години, настанени с двама възрастни – 219 лева.

За самостоятелна стая – доплащане 100 лева.

Цената не включва:

Медицинска застраховка - 2 лв. на ден за лица до 60 г., 4 лева на ден до 65 години, 6 лева на ден над 65 години-заплаща се задължително!

Пътни, гранични такси, градски такси, паркинги, чек пойнт в Дубровник и други – 30 лева – заплащат се задължително!

По желание:

пешеходна обиколка в Стария град на Дубровник с екскурзовод на български език (при минимум 25 записани туристи) – 19 лева; за деца до 12 години – безплатно;

Екскурзия до остров Локрум-обявен за резерват - 40 лева за възрастен, за деца до 12 години – 10 лева /цената включва обиколка на острова с лодка, входна такса и екскурзовод на български език, такса резервация/, при минимум 15 записани туристи;

разходка с корабче около Дубровнишката ривиера /45 минути/ - 20 лева, за деца до 12 години – 10 лева;

еднодневна екскурзия до полуостров Пельешац и остров Корчула – 55 лева за възрастен / 30 лева за деца /при минимум 25 записани туристи/

посещение на винарна „Матушко“ с дегустация на шест вида вина и беседа – 10  лева

круиз с корабче по Которския залив – 22 лева

допащане за предни седалки в автобуса от първи до трети ред - 20 лева на човек за цялото пътуване.

 

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт, валиден 6 месеца, считано от датата на отпътуване;

За лица над 18 г. - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане;

За лица под 14 г. - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

 

 

 

 

 

оферти за Великден 1
оферти за Великден

 

 

 

 

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА ПРИКАЗНИЯ ХЪРВАТСКИ КУРОРТ В ЕДНА ОФЕРТА ЗА ВЕЛИКДЕН

Град, съчетал в ласкава невероятност – история и география...

ГРАД НА КУЛТУРНО – ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО, НА ФЕСТИВАЛИ И ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ, НА ПЛАЖОВЕ И НЕЗЕМНИ КРАСОТИ... На стотици кулинарни изкушения, кафетарии,крайморски ресторантчета

 

ГРАД, КОЙТО ВИ ПРЕДОСТАВЯ НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ЗА ВЕЛИКДЕН. СВЯТ С ДРЕВНА ИСТОРИЯ, РАЗХВЪРЛЕН ВЪРХУ НЕПОВТОРИМА ГЕОГРАФИЯ, СПОМЕНИТЕ ОТ КОЯТО СЕ ПАЗЯТ ВЪВ ВЕЛИЧЕСТВЕНИЯ СТАРИ ГРАД. ГРАД С МНОЖЕСТВО АТРАКЦИИ И ЗАБАВЛЕНИ, НЕПОВТОРИМИ МОМЕНТИ ЗА ВАС И БЛИЗКИТЕ ВИ НА НАЙ-СВЕТЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК. 

 

Град, в който забележителности се крият зад всеки ъгъл. Част от световното наследство, защитено от  ЮНЕСКО. Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл включват посещение на двореца „Спонца“, църквата "Свети Влас", църквите "Свети Николай Чудотворец" и "Света Мария", католическата катедрала "Свети Трифон", Часовниковата кула, Францисканския манастир... и още забележителности от седем епохи и специалните български места.

 

 

 

 

 

оферти за Великден 2
оферти за Великден - Разгледайте при нас!

 

 

 

 

Град, в който виното е на особена почит и ще бъдете изкушени от  множество местни и чуждестранни сортове. Част от офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл са и посещенията на винарни с дегустация на висококачествени сортове вино с регистрирана марка и произход, и възможност за закупуването им. 

 

Посещавайки Стария градски пазар в Дубровник, ще имате възможност за опитате био екологични, домашно приготвени мед, масла, подправки и да изпиете вино, както и прочутата билкова ракия „Траварица“други продукти, които са ви нужни за Великден. 

Град, от чието ежедневие са неизменна част различните фестивали и културни мероприятия. Театрални пиеси, концерти и празненства на открито – изборът какъв тип събитие ще посетите е изцяло ваш. За Великден със сигурност ще са налице и значително изгодни от финансова гледна точка оферти, от които бихте могли спокойно да се възползвате. 

 

Град, в който имате възможност да прекарате Великден на плажа. Ако търсите тишина, спокойствие и подходяща атмосфера за прекарване на празника с най-близките хора на плажа „Свети Яков“. До него се стига за няколко минути с автобус от стария град. 

 

Град, в който можете да си повдигнете адреналина в дните около Великден. Подходящи са водните спортове, които са особено популярни в Дубровник и се практикуват от местни и туристи. Ще намерите доста добри оферти в градските клубове за каране на водни ски, гмуркане и други атрактивни спортове. 

 

 

 

 

 

оферти за Великден 3
оферти за Великден - Оферти за почивка

 

 

 

 

Град, в който ще бъдете по-близо от всякога до звездния прах и ежедневието на популярните личности. В Дубровник чести гости са прочути артисти като Кевин Спейси, Ричард Гиър, Джей Зи и Бионсе. Тук са снимани и филми „Игра на тронове“ – сериал, станал хит сред зрителите по цял свят. Определено си е отлична оферта да посетите местата на снимките като празничен подарък за Великден. 

 

 До всички тези  СЕДЕМ ПО СЕДЕМ ЧУДЕСА  можете да се докоснете с офертите за Великден в Дубровник на  ОНЛАЙН ТРАВЪЛ.

 

Офертите  за Великден в удивителният град, запазил се като перлата на Адриатическо море през вековете

 

Освен Дубровник, офертите за Великден с професионално екскурзоводно обслужване на Онлайн Травъл ще ви предоставят удоволствието да посетите и босненската столица Сараево. Сред забележителностите, които ще бъдат разгледани там, са Латинския мост, Султанската джамия, Парламента, Академията на изкуствата, Националната библиотека, Башчаршия с автентични кафенета, занаятчийски работилници... Друга точка, която е част от офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл, е черногорският град Будва. Посещения на църквата "Света Троица“, Цитаделата, Крепостната стена. В офертите за Великден на Онлайн Травъл е предвидено и посещение на Котор - удивителният град-музей, разположен амфитеатрално на бреговете на единствения фиорд в Южна Европа – Рисанския.

 

 

Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл – ползи и преимущества за клиента

 

 

 

 

оферти за Великден 4
оферти за Великден - качество и цена

 

 

 

 

 

Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл предлагат множество преимущества във всички възможни аспекти. Започвайки от съотношението между качество и цена на офертите за Великден, и стигайки до изготвяните програми, условията за пътуване и допълнителните екстри. Ето какво трябва да знаете за нашите оферти за Великден в Дубровник: 

 

Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл: Високо качество – офертите ни за Великден в Дубровник включват настаняване в хотели с минимум три и дори повече звезди. Такива хотели са способни да предоставят качество на обслужване, задоволяващо нуждите и изискванията на гостите. В допълнение, в самата оферта за Великден в Дубровник ще видите името и адреса на хотела, така че да можете да потърсите предварително информация за него в мрежата и да се запознаете с предлаганите удобства и съоръжения.   

 

Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл: Ниски цени – същевременно Онлайн Травъл успява да запази най-ниските цени на българския пазар, що се отнася до оферти за Великден. Ние ще ви предоставим оферта за Великден, позволяваща ви да прекарате празника по възможно най-добрия начин, влизайки в рамките на бюджета, който сте предвидили за тази цел. 

 

 

 

 

 

оферти за Великден 5
оферти за Великден - Оферти съобразени с вашите желания

 

 

 

 

Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл: Индивидуални програми – при нас за всяка една оферта за Великден в Дубровник се прави индивидуална програма, която преди тръгването се уточнява и съобразява с желанията на клиента. Онлайн Травъл ще ви предложи оферти за Великден, изготвени по ваш вкус и предпочитание, и включващи само и единствено дейности, които искате да извършвате.  

 

Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл: Отлични условия за пътуване – в рамките на офертите за Великден Онлайн Травъл ще ви предостави и отлични условия за пътуване. Придвижването до Дубровник и другите градове, които са част от офертите ни за Великден, става с луксозни лицензирани автобуси (или мини буси) на утвърдени фирми – международни превозвачи. В тях са налице всички удобства, които бихте желали – комфортни седалки, климатик, аудио и видео за слушане на музика и гледане на филми, и т.н.      


Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл: Опции за сувенири – вероятно бихте искали да си вземете нещо за спомен от празничната екскурзия в Дубровник. В офертите за Великден на Онлайн Травъл сме предвидили и тази опция. Специално за клиентите ни се предлагат автентични сувенири и предмети на преференциални цени. Нещица, които поставени в дома или офиса, ще ви носят добро настроение и положителни емоции по всяко време. 

 

 

Изберете офертите за Великден на Онлайн Травъл и прекарайте незабравими празници заедно с най-близките си хора!

 

ОФЕРТИ ЗА ВЕЛИКДЕН В ДУБРОВНИК

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА ПРИКАЗНИЯ ХЪРВАТСКИ КУРОРТ В ЕДНА ОФЕРТА ЗА ВЕЛИКДЕН

Офертите за Великден в Дубровник на Онлайн Травъл ползи и преимущества за клиента