екскурзии в Молдова | Online Travel

 

 

НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА ВИНОТО В КИШИНЕВ

3-6 октомври

 

Цена: 498 лева /368 лева

20% отстъпка за ранни записвания до 30 юни 2019

 

Вземете участие в националния ден на виното в Кишинев- от Милещи Мичи (най-голямата изба за вино в света - Гинес)  до Негру Пуркар (виното на Романови)!

 

3 октомври

 • В 6.00 ч. - отпътуване от София, Национален стадион „Васил Левски“. След обяд – настаняване в хотела в Букурещ. Свободно време или по желание-вечерна панорамна обиколка с автобус на Букурещ. Вечеря.Нощувка.

4 октомври

 • Закуска. Отпътуване за Молдова. След обяд - настаняване в хотела в Кишинев. Свободно време или по желание вечерна обиколка на Кишинев - Спасо-Преображенския събор, Триумфалната арка, храм Рождество Христово, Парламента, Академията на науките, къщата, в която е живял Христо Ботев, паметниците на Христо Ботев и на българските опълченци и др.Вечеря. Нощувка.

5 октомври

 • Закуска. Участие в Националния празник на виното с възможност за дегустации на най-висококачествените молдовски вина - Негру Пуркар, Кодру, Дивин и възможност за закупуването на различни видове вина. Богата празнична програма със зрелищен парад на винопроизводителите, музикална и фолклорна програма.
  След обяд, по желание – екскурзия до Милещи Мичи – най-голямата изба за вино в света /ГИНЕС/ и посещение на Браила – Часовниковата кула със стълбище към Дунава, театъра „Мария Флоти“, „пеещите фонтани“.Вечеря. Нощувка.

6 октомври

 • Закуска.
 • Отпътуване за България.След полунощ пристигане в София.
 • Транспорт с лицензиран автобус (климатик,мини бар, видеосистема);
 • 1 нощувка вхотел 2/3* в Букурещ,Румъния
 • 2 нощувка в хотел 2/3* в/около Кишинев;
 • 3 закуски;
 • 3 вечери;
 • Богата програма за Националния ден на виното;
 • Екскурзоводно обслужване. 

 

Цената не включва:

 • Застраховка Помощ при пътуване (супер лимит – 10 000 евро) - 2 лв. на ден за лица до 60 г., 3 лв. на ден за лица над 65 г., 4 лева на ден за лица над 70 години – Заплащат се задължително!
 • Градски такси в хотелите – 15 лева – Заплащат се задължително!
 • Панорамна и пешеходна обиколка на Букурещ и Кишинев - 40 лева /при минимум 25 записани туристи/
 • Екскурзия до Милещи Мичи и Браила - 20 лева /при минимум 25 записани туристи/
 • Доплащане за настаняване в самостоятелна стая - 80 лв.
 • Входните такси на посещаваните обекти
 • Входна такса за Милещи Мичи – обиколен тур с дегустация на вино /около 40 минути/ – 200 MDL /*20 лева/. 

Необходими документи:

 • Международен паспорт, валиден шест месеца от датата на отпътуване. 
 • Валута:
  10 RON=4,22 лева
  10 MDL= 1 лев

 

ЕКСКУРЗИИ В МОЛДОВА

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА ЕДНА ОТ НАЙ-МАЛКИТЕ И НЕВЕРОЯТНО КОЛОРИТНИ СТРАНИ В ЕВРОПА

СТРАНА НА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА КУЛТУРА, НА МАНАСТИРИ,  НА КУЛИНАРНИ ИЗКУШЕНИЯ, НА  ИНТЕРЕСНИ ХОРА...

СТРАНА, СИЛНО ПОВЛИЯНА КАКТО ОТ РУМЪНСКАТА КУЛТУРА, ТАКА И ОТ СЪВЕТСКИЯ ПЕРИОД. СТРАНА, ПЪЛНА С ИЗЯЩНИ И БОГАТО УКРАСЕНИ ЦЪРКВИ И МАНАСТИРИ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ И РАЗГЛЕДАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА СИ В МОЛДОВА. СТРАНА, В КОЯТО СЕ ПРЕДЛАГА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УНИКАЛНИ МЕСТНИ ЯСТИЯ, ДАВАЩИ НОВИ ХОРИЗОНТИ НА ВАШИТЕ  СЕТИВА. СТРАНА НА ИНТЕРЕСНИ И ТОПЛИ ХОРА, КОИТО БЪРЗО ЩЕ ВИ ПРИЕМАТ И ЩЕ ВИ ВЪВЕДАТ В СВОИТЕ ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ В РАМКИТЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА ВИ.

Страна, която има наистина вековни богати традиции в производството на вино. Според различни исторически данни първите вина по тези земи отлежават още преди около 3000 г. пр. Хр. По време на екскурзията си в Молдова ще имате възможност да опитате  местни сорта вино с деклариран произход , които понастоящем се славят като едни от най-добрите такива на Европейския континент.

Страна с разнообразна кухня, в която много се държи на местните ястия и вкуснотии. Ако искате да опитате нещо оригинално и да гарантирате наслада за своите вкусови сетива, екскурзията в Молдова е подходящ повод да го направите. В рамките на екскурзията в Молдова ще разберете какво е значението на понятия като „мамалига“, „брънза“, „плаченте“ и ...

Страна с великолепни църкви и манастири, които могат да се видят в почти всеки град или населено място. Изящни дизайни и цветни куполи, издигащи се над поредица от дръвчета наоколо – това е обичайната гледка, която ще забележите при минаване край правословен храм.

Страна, в която архитектурата на някои градове е запазила освен вековната си красота и типичните си облик и атмосфера от Съветския период. Независимо дали такъв тип архитектура ви допада или не, определено е интересно по време на екскурзията в Молдова да се види как са изглеждали по-голямата част от жилищните сгради в източноевропейските страни преди 30-40 години.

Страна, в която забавленията  са важна и незаменима част от ежедневието с изключително разнообразие от нощни заведения и клубове,  концерти и музикални събития на открито. Нощният живот в Молдова напълно ще задоволи изискванията и предпочитанията на всеки пристигащ на екскурзия турист.

Страна, в която се отглеждат огромно количество слънчогледи. Тези култури-цели полета от които ще видите по време на екскурзията си в Молдова, имат множество приложения в местната икономика – от експорт до преработване на семената за получаване на най-различни хранителни продукти, както и олио за готвене.

Страна с топли и приятелски настроени хора, в компанията на които бързо ще се потопите в местните традиции и обичаи. Със сигурност по време на екскурзията в Молдова ще се случи да бъдете поканени на следобедно кафе, пиенето на което е важен ритуал в страната. Обикновено то се комбинира с торта или друг тип сладкиш.

До всички тези СЕДЕМ ПО СЕДЕМ ЧУДЕСА можете да се докоснете с програмите за екскурзии в Молдова на ОНЛАЙН ТРАВЪЛ.  

 

Екскурзии в Молдова – допълнителни ползи и преимущества

Молдова е подходяща дестинация за екскурзия и поради сравнително евтиния живот. Цените на храната, сувенирите и дори нощните заведения са достъпни за един средностатистически потребител. В този смисъл няма опасност по време на своята екскурзия в Молдова да изхарчите всичките си спестявания и впоследствие да останете на червено.

Друго преимущество на екскурзиите в Молдова е, че можете да срещнете доста хора с български корени там. Според различни изследвания българската диаспора в Молдова възлиза между 100 000 и 300 000 души. Голяма част от тези хора са запазили родния си език и обичаи, така че ако имате късмет, е възможно дори да чуете родна реч в рамките на екскурзията.

Екскурзиите в Молдова на Онлайн Травъл  

Екскурзиите в Молдова на Онлайн Травъл: Качество и цена – екскурзиите в Молдова, организирани от Онлайн Травъл, ще ви предоставят оптимална комбинация между качество и цена. От една страна, по време на екскурзиите ние настаняваме клиентите си в хотели в Молдова с минимум три или дори повече звезди, които са способни да гарантират необходимото ниво на обслужване. От друга, успяваме да запазим най-ниските цени на българския пазар, когато става въпрос за екскурзии в Молдова. В този смисъл ще отговорим напълно както на изискванията и предпочитанията ви, така и на бюджета, който сте отделили за почивки.

Екскурзиите в Молдова на Онлайн Травъл: Индивидуални програми – ако изберете Онлайн Травъл, няма да се натъкнете на стандартизирани програми за екскурзии в Молдова, несъобразени с желанията ви и с това, което искате да правите. Напротив, за всяка една екскурзия, независимо дали е в Молдова или някоя друга дестинация, изготвяме индивидуална програма и я уточняваме предварително с клиента. Можете да бъдете сигурни, че екскурзиите в Молдова, организирани от Онлайн Травъл, ще ви позволят да си прекарате страхотно и да се наслаждавате в максимална степен на живота. 

Екскурзиите в Молдова на Онлайн Травъл: Приятно пътуване – ние от Онлайн Травъл правим всичко възможно, за да осигурим на своите клиенти също така приятни пътувания в рамките на екскурзиите в Молдова. Въпросните пътувания по време на екскурзиите в Молдова се извършват с луксозни лицензирани автобуси (или мини буси) на утвърдени фирми – международни превозвачи. Автобуси, разполагащи с необходимите удобства за туристите – комфортни седалки, климатик, аудио, видео и т.н.

Екскурзиите в Молдова на Онлайн Травъл: Възможност за пазаруване с отстъпки – и не на последно място, по време на организираните от Онлайн Травъл екскурзии ще имате възможност да си вземете изящен сувенир като спомен от Молдова. Тези автентични стоки се предлагат със специални отстъпки за нашите клиенти. Какво по-хубаво от това да сложите в дома или офиса си предмет, който винаги да ви напомня за прекараните хубави моменти в рамките на екскурзията в Молдова?

Насладете се на очарованието и колорита на Молдова с организираните от Онлайн Травъл екскурзии!   

 

ЕКСКУРЗИИ В МОЛДОВА

Екскурзии в Молдова – допълнителни ползи и преимущества

Екскурзиите в Молдова на Онлайн Травъл