екскурзия в Швейцария

ЧУДЕСАТА НА ШВЕЙЦАРИЯ

екскурзия в Швейцария

 

Какво могат да ти предложат екскурзиите в Швейцария? 

 

 

 

 

екскурзия в Швейцария 1
Екскурзия в Швейцария

 

 

 

 

ЕКСКУРЗИЯ В ШВЕЙЦАРИЯ

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА МАЛКАТА-ГОЛЯМА СТРАНА

СТРАНАТА НА БАНКИТЕ, ЧАСОВНИЦИТЕ, ШОКОЛАДА, СИРЕНАТА и ...

СТРАНА С УДИВИТЕЛНА ПРИРОДА, ПЛАНИНИ като АЛПИТЕ С НАД 100 ВЪРХОВЕ ОКОЛО 4 000 МЕТРА, НЕПРЕБРОДНИ ГОРИ КАТО ПРАИСОРИЧЕСКАТА ЮРА, КРИСТАЛНИ ЕЗЕРА КАТО БОДЕНЕСКОТО И ЖЕНЕВСКОТО, ЖИВОПИСНИ РЕКИ КАТО РЕКАТА-СИМВОЛ НА НЕМСКАТА НАРОДНОСТ РЕЙН, ВЕЛИЧЕСТВЕНИ ВОДОПАДИ КАТО ШАФХАУЗЕН /НАЙ-ГОЛЯМ В ЕВРОПА/, ИЗУМРУДЕНИ ПЛАНИНИ КАТО ЕМЕНТАЛ, ПРОХОДИ И ТУНЕЛИ КАТО МОНБЛАН /ПОД НАЙ-ВИСИКОЯ ВРЪХНА АЛПИТЕ/, САН БЕРНАР / С ЧАРОВНАТА ЕДНОИМЕННА ПОРОДА КУЧЕТА/, СИМПЛОН, БРЕНЕР, САН ГОТАР, С ПЕЩЕРИ, ГЛЕТЧЕРИ И...

Страната на вечния мир, световен неутралитет повече от 500 години, сигурност, спокойствие и уют...

Страна с 23 кантона и 24 столици - кантонални и конфедеративна.

Страна с четири равнопоставени региона - немски, френски, романски, ретроромански.

Страна с четири официални езика.

 

 

 

 

екскурзия в Швейцария 2
Екскурзия в Швейцария - Разгледайте оферти от нас!

 

 

 

Страна с невероятни хора, създали още по-невероятни градове.

Страна на изискани кулинарни изкушения като шоколадите "Линдт" и две от най-прочутите сирена "Грюер" и "Ементал", високопланиски ракии от доворастящи плодове и изискани вина от слънчевото езерно крайбрежие между Женева и Лозана.

Страната, която е "приютила" седалищата на над 100 световни организации - от ООН до Олимпийския комитет. от Червения кръст до футболните централи...

До всички тези седем по седем чудеса можете да се докоснете с програмите на ОНЛАЙН ТРАВЪЛ.

Удивителната страна на Вилхелм Тел, Хайди, свободомислието, демокрацията.  

 

 

 

 

екскурзия в Швейцария 3
Екскурзия в Швейцария - Кристални езера, живописни реки
 

 

 

 

 

 

 

 

 В програмата с професионално екскурзоводно облужване през цялото време ще имате удоволствие да преминете през четири страни - Сърбия, Хърватия, Словения и Италия, да посетите три - Австрия, Лихтенщайн и Швейцария - с трите измерения - некска, френска и италианска в пет кантона...

И още - девет града - от Инсбрук до Берн, от Цюрих до Лугано, от Женева до Лозана...

Стотици природни и културни забележителности, катедрали и музеи, Олимпийски комитет, Къщата с часовниците, разходка с корабче...

 

Екскурзии в Швейцария от Онлайн Травъл 

 

 

 

 

екскурзия в Швейцария 4
Екскурзия в Швейцария на достъпни цени

 

 

 

Ползи и преимущества за клиента 

Време е да поговорим и за офертите за екскурзии в Швейцария, които може да ви предложи фирма „Онлайн Травъл ЕООД“. Тези оферти за екскурзии в Швейцария съдържат множество преимущества за клиента по отношение на качество, цена, начин на пътуване, удобства и допълнителни екстри. Вижте най-важните ползи и преимущества при избор на организираните от Онлайн Травъл екскурзии в Швейцария: 

Екскурзии в Швейцария от Онлайн Травъл: оптимално съотношение между качество и цена – Онлайн Травъл гарантира на своите клиенти оптимално съотношение между качество и цена във връзка с екскурзиите в Швейцария. Ние се стремим да предлагаме най-ниските към настоящия момент цени на тази услуга за българския пазар, като същевременно отговаряме на изискванията на клиента за качество. Показателно за качеството е, че при организираните от нас екскурзии в Швейцария туристите се настаняват само и единствено в хотели, които имат минимум три (и дори повече) звезди и гарантират спазването на високи стандарти по отношение обслужването на гостите.     

Екскурзии в Швейцария от Онлайн Травъл: максимална прозрачност – прозрачността е най-важният принцип в нашата работа и се прилага при изготвянето на оферти и организацията на всяка една екскурзия, независимо дали ще бъде до Швейцария или до друга страна и дестинация. Още в самите оферти за екскурзия можете да видите в кой точно хотел в Швейцария ще бъдете настанени и да потърсите информацията за него, от която се нуждаете. Освен това предварително ще ви бъде предоставена специално изготвена индивидуална програма за вашата екскурзия в Швейцария, за да прецените дали тя отговаря на интересите и предпочитанията ви.

 

 

 

 

 

екскурзия в Швейцария 5
Екскурзия в Швейцария - Незабравима почивка
  

 

 

 

Екскурзии в Швейцария от Онлайн Травъл: удобство и комфорт при пътуване – Онлайн Травъл се грижи за вашето удобство и комфорт и при извършваните пътувания в рамките на екскурзията в Швейцария. Тези пътувания се реализират посредством луксозни лицензирани мини бусове, съдържащи всичко необходимо, за да може пътникът да се чувства по най-добрия начин – от комфортни седалки и климатик за регулиране на температурата до аудио и видео за слушане на музика и гледане на филми.  

Екскурзии в Швейцария от Онлайн Травъл: възможност за изгодни покупки – по време на екскурзията в Швейцария Онлайн Травъл ще ви даде възможност и да си направите някои изгодни покупки. Специално за нашите клиенти се предлагат автентични местни стоки и сувенири със значителни отстъпки в цените. Така ще си гарантирате получаването на един чудесен спомен от екскурзията в Швейцария, които можете да съхранявате в дома си или на друго подходящо място. 

 

Заложете на организираните от Онлайн Травъл екскурзии в Швейцария и прекарайте незабравима почивка заедно с най-близките си хора!  

 

Чудесата на Швейцария

Какво могат да ти предложат екскурзиите в Швейцария?

Екскурзии в Швейцария от Онлайн Травъл