екскурзия в Германия | o

ЕКСКУРЗИЯ В ГЕРМАНИЯ
ОКТОБЕРФЕСТ В МЮНХЕН 2019

 

19-23 септември
ЦЕНА: 385 лева/ 299 лева


Кулинарната фиеста на Европа
Две нощувки със закуски в/около Мюнхен БОНУС! Една нощувка със закуска в Загреб19 септември - Отпътуване в 7.00 ч. от Национален стадион "Васил Левски". Преминаване през Сърбия с възможност за почивка в малки, вкусни и евтини заведения. Попътен кулинарен и бирен минифест с всички попътни бири.Настаняване в Загреб - столицата на Хърватия. Нощувка.
 
20 септември - Закуска. Отпътуване за Залцбург. Свободно време или пълна уникална шест часова обиколка-Долен и Горен град, с посещение на десетки забележителности – от родната до къщата, в коята е живял Моцарт, от дома на Караян до ателието на Доплер /автор на „Доплеровия ефект“/, от Двореца "Мирабел" до замъка "Хелбрунг", от прочутата улица "Гетрайдегасе" до едно от най-старите кафенета в Европа - "Томазели". Кулинарни забежки из видните залцбургски гостилници. Отпътуване за Мюнхен. По желание, вечеря. Нощувка в/около Мюнхен.
 
21 септември
 - Закуска в хотела. Цял ден с немска бира и баварски специалитети на Фиестата на фиестите край Мюнхен или по желание четири часово пътешествие с корабче и пеша до най-блестящия от прочутите замъци на Лудвиг II -"Хереншимзее", построен на едноименния остров, в едноименното езеро-копие на Двореца "Версай" - с удивителна архитектура, прекрасен парк, "вплетен в красотата на водата и земята наоколо..." /Томас Ман Възможност за вечеря. Втора нощувка в същия хотел.
 
22 септември - Закуска в хотела. По желание – втори ден на Бирфеста или /.по желание, четири часова уникална обиколка на Мюнхен – града на градовете, с посещение на десетки забележителности – от Кметството и позлатената статуя на Дева Мария на "Марианплац" - бароковия площад до катедралата "Фрауенкирхе", "Света Богородица"/, Олимпийската кула, Английския парк, музея на техниката и стадиона "Алианц арена"… Вечерта – отпътуване за България. Нощен преход
 
23 септември - Пристигане в София.


В цената:

* транспорт с лицензиран автобус;
* Пътни, гранични такси, паркинги, такса гориво, градски такси
* 1 нощувка в хотел3* в Загреб;
* 2 нощувки в хотел2*/3* в/около Мюнхен
* 3 закуски;
* посещение на Загреб, Залцбург и Мюнхен;
* участие в Бирфеста в Мюнхен;
* екскурзоводно обслужване
 

В цената не влизат:
* Застраховка „Помощ при пътуване – медицински разноски“ /Супер зона/лимит 10 000 евро - 10 лева за лица до 60 години; за лица над 60 години – 15 лева; 20 лева – над 70 години /задължително/
* обиколки на на Мюнхен – града на градовете, с посещение на десетки забележителности Бонус! Залцбург /за записалите се за             * обиколка на Мюнхен/– 40 лева, при минимум 25 записани туристи
* Пътешествие с корабче и пеша до най-блестящия от прочутите замъци на Лудвиг II -“Хереншимзее“ - 40 лева, при минимум 15 записани туристи /цената включва транспорт с автобус и кораб, входна такса и такса резервация/;
* Две вечери дегустация с баварски специалитети в хотела в Мюнхен – 48 лева /при минимум 15 записани туристи/
* трансфер хотел-бирфест-хотел - 10 лева /на ден/
* предни места в автобуса – 2-5 ред – 20 лева на човек за цялото пътуване
* застраховка „Отмяна на пътуване“
 
Необходими документи:
- лична карта или международен паспорт валиден шест месеца преди датата на отпътуване;
- за деца под 18 години, пътуващи с единия родител - нотариално заверена декларация от другия родител плюс копие от акта за раждане.
За не български граждани – документи, съгласно изискванията на посолството, чиято държава представляват /Забележка: ако са влезли в България с лек автомобил, трябва, преди да напуснат страната, да оставят транспортното средство на митнически паркинг и да носят със себе си документ, удостоверяващ този факт/.
 
 
Необходими документи:
За лица под 14 г. - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане;
За лица под 18 г., ако пътува с единия родител или без родители е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната, документ за самоличност на детето (задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст) и 2 копия от акта за раждане + оригинал.За чуждестранни граждани документи, съгласно изискванията на тяхното посолство
Валута:
 
 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА:
Доплащане за единична стая.
цена на клиент: 120.00 лв. *  бр.
Доплащане за медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за лица до 60 г. - 2 лв. на човек на ден.
цена на клиент: 10.00 лв. *  бр.
Доплащане за мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 60 г. - по 2.50 лв. на човек на ден.
цена на клиент: 15.00 лв. *  бр.
Доплащане за Пътешествие с корабче и пеша до най-блестящия от прочутите замъци на Лудвиг II -“Хереншимзее“ - 40 лева,
 

Условия за записване:
до 30 май - 299 лева - еднократно плащане
до 30 юни: 385 лева с депозит: 150 лева, остатъка от сумата - до 31 август;
от 1 юли – 385 лева цялата сума
 

 

Защо да заложите на екскурзия в Германия?  

 

 

 

 

 

 

 

екскурзия в Германия 1
Eкскурзия в Германия  - Разгледайте нашите оферти!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Освен най-важната политическа и икономическа сила в Европа, Германия е и топ дестинация, когато става въпрос за екскурзии на Стария континент. Причините за това са много и разнообразни. Започвайки от богатото историческо – културно наследство и редицата забележителности, които могат да бъдат посетени в страната, и стигайки до вкусната храна, възможностите за забавление и отличната инфраструктура. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите аспекти на екскурзиите в Германия: 

 

  

 

Екскурзия в Германия: богато историческо наследство – Германия е страна, в която се пазят свидетелства за различни исторически периоди. Величествените замъци на някогашните пруски крале, концлагерите на смъртта от Хитлеристкия период, останките от Берлинската стена, разделяла до 1989 година Източна и Западна Германия. В зависимост от интересите, предпочитанията и моментното си настроение, имате възможност да изберете кои от тези и редица други обекти да посетите по време на своята екскурзия. 

Екскурзия в Германия: множество културни преживявания – ако търсите разнообразни културни преживявания, екскурзията в Германия несъмнено е точната опция за вас. В големите градове буквално на всеки ъгъл ще срещнете театър, музей, галерия или друга културна институция. Но това съвсем не е всичко. Столицата Берлин е известна със своето креативно улично изкуство, съдържащо графити и рисунки, артистични и музикални представления, и т.н.       

 

 

 

 

 

 

 

екскурзия в Германия 4
Eкскурзия в Германия  - Ниски цени

 

 

 

 

 

 

 

Екскурзия в Германия: купони и забавления – въпреки представата за жителите на Германия като твърде сериозни и дори скучни хора, екскурзията в страната може да ви предостави доста забавления и положителни емоции. Нощният живот е много богат и включва редица барове и нощни заведения, отличаващи се с модерна музика, просторни дансинг сцени и качествен алкохол. В допълнение, в рамките на екскурзията си в Германия със сигурност ще се натъкнете на поне няколко улични фестивала. Те са традиция и винаги събират тълпи от местни и чужденци, които искат да си прекарат страхотно.

 

 

 

 

 

Екскурзия в Германия: вкусна храна – с немска бира и баварски специалитети в никакъв случай няма да останете гладни по време на екскурзията си в Германия. Подобно на България, там скарата също е на особена почит, като най-широко консумирани са традиционните немски наденички, наричани още „франкфурти“, и вурстовете. Изборът от гарнитури към наденичките и вурстовете е разнообразен – от обикновена картофена салата до популярното немско кисело зеле. 

Екскурзия в Германия: отлична инфраструктура – отличната инфраструктура ще улесни значително придвижването ви в Германия и съответно разглеждането на максимален брой места и забележителности в рамките на екскурзията. В страната са изградени над 7900 мили аутобан и приблизително 21 800 мили железопътна мрежа. Така че пътуването ви по време на екскурзията в Германия ще протече гладко и безпрепятствено. 

Екскурзия в Германия: намаляване на езиковите бариери – за разлика от много други страни, преди заминаване на екскурзия в Германия не е нужно да се опитвате да учите местния език. Голяма част от населението знае английски, което намалява до минимум езиковите бариери с чужденците. Дори да не попаднете на местен, който говори гладко английски, почти сигурно езиковите му знания ще са достатъчни, за да ви упъти или да проведете кратък разговор.  

 

Предимства на екскурзиите в Германия, предлагани от Онлайн Травъл 

 

 

 

 

 

 

 

 

екскурзия в Германия 2
Eкскурзия в Германия  - Богато историческо наследство

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Онлайн Травъл ще ви предостави най-добрите и изгодни за вас оферти за екскурзии в Германия. Високо качество на обслужване, достъпни цени, съобразяване с вашите лични интереси и предпочитания, леко и приятно пътуване – всичко това ще намерите при нас. Вижте накратко основните предимства на екскурзиите в Германия, предлагани от Онлайн Травъл: 

 

 

 

 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Високо качество – за разлика от другите туроператори на пазара, предлагащи екскурзии в Германия, Онлайн Травъл ви гарантира настаняване в три- и четиризвездни хотели. Хотели, в които ще имате възможност да се насладите на изискана обстановка, лукс и разнообразни удобства. В допълнение, в самата оферта за екскурзия в Германия се съдържат името и адресът на хотела, така че всеки клиент да може да потърси информация за него и сам да се запознае с наличните съоръжения, услуги и екстри.       

 

 

 

 

 

 

 

екскурзия в Германия 5
Eкскурзия в Германия  - За всеки

 

 

 

 

 

 

 

  

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Ниски цени – в основата на политиката на Онлайн Травъл по отношение на екскурзиите в Германия и други страни по света, стои осигуряването на възможно най-ниските цени за клиента.  Ние ще ви предложим максимално изгодна цена за екскурзия до избраната от вас дестинация в Германия. Цена, напълно отговаряща на вашите изисквания, финансови възможности и предвиден бюджет за почивки. 

 

 

 

 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Индивидуална програма -  залагайки на организираните от Онлайн Травъл екскурзии в Германия, вие няма да се натъкнете на стандартизирани програми, при които не се отчитат конкретните интереси и предпочитания на клиента. За всяка една екскурзия в Германия (и която и да е друга страна или дестинация) изготвяме уникална авторска програма, допринасяща за това пътуващите наистина да се почувстват доволни и удовлетворени. Програма, включваща автобусни обиколки и пешеходни разходки из градовете, дегустационни вечери с местна кухня и напитки, както и посещения на пазари и търговски обекти за автентични стоки и сувенири. 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Професионални екскурзоводи – всички екскурзии, организирани от Онлайн Травъл, се ръководят от професионален екскурзовод на български език с европейски лиценз и перфектен немски език. По време на пътуването в Германия той ще ви разкаже интересна историческа, георгафска и културна информация, и ще ви насочи към местата и забележителностите в Германия, които наистина си заслужава да посетите.       

 

 

 

 

 

 

 

екскурзия в Германия 3
Eкскурзия в Германия  - Спокойтвие и сигурност

 

 

 

 

 

 

 

  

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Свободно време -  на всяка една спирка от екскурзията в Германия ще имате на разположение свободно време, в което можете да правите каквото си поискате. От посещение на местни атракции през разходки по магазините до сядане на кафе с приятели. Програмите на нашите екскурзии в Германия са направени така че пътуващите да не се чувстват притиснати от времето и да могат максимално да се насладят на хубавите моменти. 

 

 

 

 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Приятно пътуване – и не на последно място, Онлайн Травъл осигурява най-подходящите условия за спокойно и приятно пътуване на своите клиенти. Ако изберете офертите ни за екскурзии в Германия, ще пътувате с луксозни лицензирани автобуси /или мини бус/ на утвърдени фирми – международни превозвачи. Автобуси, които разполагат с всички необходими удобства, като комфортни седалки, климатик, аудио, видео и т.н. 

 

Доверете се на Онлайн Травъл и си гарантирайте една незабравима и изпълнена с положителни емоции и добро настроение екскурзия в Германия!   

 

 

 

Защо да заложите на екскурзия в Германия?

Предимства на екскурзиите в Германия, предлагани от Онлайн Травъл