Град Кушадасъ

Град Кушадасъ е част от турската ревиера. Богат не само на хотели но и на исторически забележителности.

Многобройните плажове, кристално чистата вода , красивата пророда, удивителните залези и уютните хотели с прекрасно обслужване и многобройни клюбове с различна атмосфера и музика могат да Ви накарат да се чувствате като в истинска приказка - това е Кушадасъ .

Почивкита там е по- достъпна от по-луксозните дестинации като Анталия и Бодрум

В превод Кушадасъ означава " птичият остров". Слънчето огрява приблизително 300 дни годишно , което прави Кушадасъ прекрасна дестинация за почивка не само през лятото. 

И ако въпреки всички удобства не Ви не искате да изкарате цялата си почивка в Кушадасъ , излегнати край някой басейн, то тогава Вие можете да разгледате многобройните забележителности. На първо мясно препоръчваме Памуккале - това е една легендарна природна област, един природен феномен, който не е за изпускане. Само на няколко километра от Кушадасъ се намира древният град Ефес. Също така само на няколко километра се намира домът на Дева Мария - за който се смята, че е живяла в последните си години.

Ако не Ви се разглеждат исторически забележителности можете да се насладите на град Кушадасъ и възможността да си закупите някай сувенир и не забравяйте да се пазарите. Това неписано правило за Турция важи и в Кушадасъ с пълна сила

Полезни връзки:
Град Кушадасъ |