екскурзия в Германия

Защо да заложите на екскурзия в Германия?  

 

екскурзия в Германия 1
Eкскурзия в Германия  - Разгледайте нашите оферти!

 

 

 

 Освен най-важната политическа и икономическа сила в Европа, Германия е и топ дестинация, когато става въпрос за екскурзии на Стария континент. Причините за това са много и разнообразни. Започвайки от богатото историческо – културно наследство и редицата забележителности, които могат да бъдат посетени в страната, и стигайки до вкусната храна, възможностите за забавление и отличната инфраструктура. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите аспекти на екскурзиите в Германия: 

 

  

 

Екскурзия в Германия: богато историческо наследство – Германия е страна, в която се пазят свидетелства за различни исторически периоди. Величествените замъци на някогашните пруски крале, концлагерите на смъртта от Хитлеристкия период, останките от Берлинската стена, разделяла до 1989 година Източна и Западна Германия. В зависимост от интересите, предпочитанията и моментното си настроение, имате възможност да изберете кои от тези и редица други обекти да посетите по време на своята екскурзия. 

Екскурзия в Германия: множество културни преживявания – ако търсите разнообразни културни преживявания, екскурзията в Германия несъмнено е точната опция за вас. В големите градове буквално на всеки ъгъл ще срещнете театър, музей, галерия или друга културна институция. Но това съвсем не е всичко. Столицата Берлин е известна със своето креативно улично изкуство, съдържащо графити и рисунки, артистични и музикални представления, и т.н.       

 

екскурзия в Германия 4
Eкскурзия в Германия  - Ниски цени

 

Екскурзия в Германия: купони и забавления – въпреки представата за жителите на Германия като твърде сериозни и дори скучни хора, екскурзията в страната може да ви предостави доста забавления и положителни емоции. Нощният живот е много богат и включва редица барове и нощни заведения, отличаващи се с модерна музика, просторни дансинг сцени и качествен алкохол. В допълнение, в рамките на екскурзията си в Германия със сигурност ще се натъкнете на поне няколко улични фестивала. Те са традиция и винаги събират тълпи от местни и чужденци, които искат да си прекарат страхотно.

 

 

 

 

 

Екскурзия в Германия: вкусна храна – с немска бира и баварски специалитети в никакъв случай няма да останете гладни по време на екскурзията си в Германия. Подобно на България, там скарата също е на особена почит, като най-широко консумирани са традиционните немски наденички, наричани още „франкфурти“, и вурстовете. Изборът от гарнитури към наденичките и вурстовете е разнообразен – от обикновена картофена салата до популярното немско кисело зеле. 

Екскурзия в Германия: отлична инфраструктура – отличната инфраструктура ще улесни значително придвижването ви в Германия и съответно разглеждането на максимален брой места и забележителности в рамките на екскурзията. В страната са изградени над 7900 мили аутобан и приблизително 21 800 мили железопътна мрежа. Така че пътуването ви по време на екскурзията в Германия ще протече гладко и безпрепятствено. 

Екскурзия в Германия: намаляване на езиковите бариери – за разлика от много други страни, преди заминаване на екскурзия в Германия не е нужно да се опитвате да учите местния език. Голяма част от населението знае английски, което намалява до минимум езиковите бариери с чужденците. Дори да не попаднете на местен, който говори гладко английски, почти сигурно езиковите му знания ще са достатъчни, за да ви упъти или да проведете кратък разговор.  

 

Предимства на екскурзиите в Германия, предлагани от Онлайн Травъл 

 

 

екскурзия в Германия 2
Eкскурзия в Германия  - Богато историческо наследство

 

 

   

Онлайн Травъл ще ви предостави най-добрите и изгодни за вас оферти за екскурзии в Германия. Високо качество на обслужване, достъпни цени, съобразяване с вашите лични интереси и предпочитания, леко и приятно пътуване – всичко това ще намерите при нас. Вижте накратко основните предимства на екскурзиите в Германия, предлагани от Онлайн Травъл: 

 

 

 

 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Високо качество – за разлика от другите туроператори на пазара, предлагащи екскурзии в Германия, Онлайн Травъл ви гарантира настаняване в три- и четиризвездни хотели. Хотели, в които ще имате възможност да се насладите на изискана обстановка, лукс и разнообразни удобства. В допълнение, в самата оферта за екскурзия в Германия се съдържат името и адресът на хотела, така че всеки клиент да може да потърси информация за него и сам да се запознае с наличните съоръжения, услуги и екстри.       

 

екскурзия в Германия 5
Eкскурзия в Германия  - За всеки

 

  

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Ниски цени – в основата на политиката на Онлайн Травъл по отношение на екскурзиите в Германия и други страни по света, стои осигуряването на възможно най-ниските цени за клиента.  Ние ще ви предложим максимално изгодна цена за екскурзия до избраната от вас дестинация в Германия. Цена, напълно отговаряща на вашите изисквания, финансови възможности и предвиден бюджет за почивки. 

 

 

 

 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Индивидуална програма -  залагайки на организираните от Онлайн Травъл екскурзии в Германия, вие няма да се натъкнете на стандартизирани програми, при които не се отчитат конкретните интереси и предпочитания на клиента. За всяка една екскурзия в Германия (и която и да е друга страна или дестинация) изготвяме уникална авторска програма, допринасяща за това пътуващите наистина да се почувстват доволни и удовлетворени. Програма, включваща автобусни обиколки и пешеходни разходки из градовете, дегустационни вечери с местна кухня и напитки, както и посещения на пазари и търговски обекти за автентични стоки и сувенири. 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Професионални екскурзоводи – всички екскурзии, организирани от Онлайн Травъл, се ръководят от професионален екскурзовод на български език с европейски лиценз и перфектен немски език. По време на пътуването в Германия той ще ви разкаже интересна историческа, георгафска и културна информация, и ще ви насочи към местата и забележителностите в Германия, които наистина си заслужава да посетите.       

 

екскурзия в Германия 3
Eкскурзия в Германия  - Спокойтвие и сигурност

 

  

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Свободно време -  на всяка една спирка от екскурзията в Германия ще имате на разположение свободно време, в което можете да правите каквото си поискате. От посещение на местни атракции през разходки по магазините до сядане на кафе с приятели. Програмите на нашите екскурзии в Германия са направени така че пътуващите да не се чувстват притиснати от времето и да могат максимално да се насладят на хубавите моменти. 

 

 

 

 

 

Екскурзии в Германия от Онлайн Травъл: Приятно пътуване – и не на последно място, Онлайн Травъл осигурява най-подходящите условия за спокойно и приятно пътуване на своите клиенти. Ако изберете офертите ни за екскурзии в Германия, ще пътувате с луксозни лицензирани автобуси /или мини бус/ на утвърдени фирми – международни превозвачи. Автобуси, които разполагат с всички необходими удобства, като комфортни седалки, климатик, аудио, видео и т.н. 

 

Доверете се на Онлайн Травъл и си гарантирайте една незабравима и изпълнена с положителни емоции и добро настроение екскурзия в Германия!   

 

 

 

Защо да заложите на екскурзия в Германия?

Предимства на екскурзиите в Германия, предлагани от Онлайн Травъл